1/1

FOTO & STYLING WORKSHOP

BLOMSTRENDE EFTERÅR

LIVE
WORKSHOP

 

BLOMSTER

OBJEKTER

STILL LIFE

27/10 2020

PropsFlowrs__0109DianaLovring.jpg

BLOMSTRENDE EFTERÅR

LÆR AT FOTOGRAFERE OBJEKTER

Vil du gerne være bedre til at tage billeder af dine produkter, at ramme din målgruppe og lærer mere om at style et foto?

 

Kom med til en dag fyldt med fotografering, styling og blomster i de skønne rammer hos Fine Fund, Silkeborg.

 

Diana Lovring og Helle fra Fine Fund glæder sig til at møde dig og de andre deltagere, og ser frem til en helt speciel dag, hvor vi laver visuelle historiefortællinger og produktfotografering ved hjælp af det naturlige lys, smukke efterårsblomster, løv  etc. 

Vi kommer også til at tale om farver, komposition, kontraster, stil, lyskilde, vinkler og meget mere.

 

Dagen er for dig, der bruger billeder til at vise dine produkter, og som gerne vil blive bedre til at fotografere med det naturlige lys, og skabe et genkendeligt brand. 

 

HANDS ON WORKSHOP

Mens du lærer om teorier, viser Diana og Helle dig hvordande arbejder. Indimellem de forskellige set ups, kommer du selv til at style, fotografere og også binde en buket, alt imens du får individuel feedback.

Workshoppen er for max 8 deltagere, sådan at hver deltager får en god personlig feedback.

 

Udover at komme hjem med mere viden omkring fotografering og blomster, så får du også udvidet dit netværk.

 

På dagen skal du medbring mobil kamera / DSLR, gerne dit fotostativ og varmt tøj.

PRIS    

2.500,- kr ex moms

Med i prisen er undervisning, blomster, mad og drikke samt e-bogen "Find din stil", som du får tilsendt via mail ved tilmelding.

 

TID    

Tirsdag 27. oktober 2020 kl. 9.00-15.00

STED    

Fine Fund, Jordkærvej 6, 8600 Silkeborg

 

MAD    

Der er frokost med i prisen samt drikke og snacks hele dagen. Skriv hvis du har madallergi eller andet, så vil vi forsøge at tage hensyn til dette. 

INFO    

Der er kke returret, men skulle du blive forhindret tilbydes du plads på næste workshop eller en online workshop.

HVORDAN FUNGERE DET?

Når du har betalt for din workshopplads, vil du modtage en faktura og et velkomstbrev, samt e-bogen "Find din stil". 

 

Du kan altid kontakte Diana på info@dianalovring.dk, hvis du har brug for opklarende spørgsmål. 

TILMELDING

Skriv til Diana for at få din plads på workshoppen. Informere om dit navn, mail adresse, post adresse og telefonnummer. Informationen bliver udelukkende brugt til din faktura, som hurtigst muligt bliver sendt til dig på mail. Når betalingen er fuldført, modtager du et velkomstbrev og e-bogen "Find din stil" af Diana Lovring.

OM FINE FUND

Helle står bag livsstilsbutikken Fine Fund lidt udenfor Silkeborg. I en lade på  gården er der butik, og her finder du møbler, smukke genbrugsfund, malerier og planter. Helle binder også smukke naturinspirerede blomster-buketter, og det skal hun også for os denne dag.

De to nederste billeder er fra Fine Fund.

OM DIANA LOVRING

Diana Lovring er professionel fotograf med base i Silkeborg. Hendes arbejde er kendt for en poetiske og "moody" stemning, og for hendes brug af det naturlige lys. Diana har løst kundeopgaver med hovedvægt på design, siden hun fik sin BA(Hons) i photography fra Bournemouth University, UK i 2007.

Diana Lovring har udgivet bogen  “Capturing flowers, how I style and photograph floral images” og e-bøgerne “Find din stil” and “Gatherings the simple way” (den sidste i samarbejde med Heidi Hallingstad).