top of page
SøhøjlandetsKreativeNetværk_Logo_Wht.png

FOR KREATIVE MENNESKER DER ARBEJDER MED:

MAD

BLOMSTER

HAVE

INTERIØR
DESIGN
LIVSSTILSBUTIK

FOTO
KUNST
TEKST

SILKEBORG

HORSENS
ÅRHUS
SKANDERBORG

OG BYERNE 
I MELLEM

KONTAKT

DIANA LOVRING

 

OM NETVÆRKET

HISTORIEN BAG

Som tilflytter til Silkeborg ledte jeg efter det rette netværk for mig og mine kompetencer. De netværk jeg opsøgte, var dog optaget i forhold til mine fag.

Mit navn er Diana Lovring, jeg er professionel fotograf og grafisk designer. I april 2020 flyttede jeg og min familie til Them.  Jeg havde boet 9 år i Trekantområdet, hvor jeg bl.a. var med til opstart af Women In Business i området, jeg har været medlem af Trekantens Selvstændige Kvinder og har derudover et bredt netværk på Instagram. 

 

Derfor lå idéen til selv at starte et netværk ikke langt væk. Med sparring fra ligesindede mennesker i området, er Søhøjlandets Kreative Netværk nu en realitet.
 

KONCEPTET
Søhøjlandets Kreative Netværk er for mennesker der arbejder med et kreativt fag. Det kan være mad, design, interiør, have, blomster, livsstilsbutik, madbutik, fotografi, tekstforfatning, kunst... 

Det er et netværk, hvor man udover at møde ligesindede, også får visuelle oplevelser. 

 

Man mødes til morgenmad (pt 4 gange om året) et visuelt spændende sted i Søhøjlandet. Der lægges vægt på at stedets atmosfære, maden og styling af lokale skal inspirere deltagerne. Man kan som vært servere lokalt produceret mad, få en lokal kok til at lave morgenmaden, få en kunstner til at udsmykke væggen eller skabe små kunstværker til borddækningen. Det er op til værten at give en visuel sanseoplevelse. Og på samme tid præsentere lokale kræfter, så deltagerne kommer hjem med ny viden, en visuel inspiration og et stærkere netværk.

Ved bordet sidder man sammen med folk man ikke har mødt før, og efter maden vil der være tid til mere netværke..

Der vil være plads til omkring 20-40 mennesker ved hvert arrangement. 

 

MEDLEMSSKAB OG PRIS

Søhøjlandets Kreative Netværk er lige nu en lukket Facebook gruppe. Man bliver enten inviteret ind af andre medlemmer (godkendt af Diana Lovring) eller man kan skrive til Diana og forhøre om medlemsskab er muligt.

Når man er medlem bliver man inviteret til morgenmadsarrangementer. I Facebook gruppen kan man stille spørgsmål, søge information og lignende. 

Man betaler for at deltage til morgenmadsevents, og hver gang vil have forskellige priser alt afhængig af type og sted. Pris pr arrangement er mellem kr. 600 og 800. Man betaler for mad, den visuelle oplevelse, stedet og administration. 

bottom of page