top of page
DianaLovring_2018_BW.jpg
DianaLovring4_2018_BW.jpg

BIO

 

BØGER

"Capturing Flowers"

2018

UDDANNELSE

BA(Hons) Photography

Bournemouth University, UK

HND Photography

Wiltshire College, UK

Webdesign, DK

Marketing, DK

BA Grafisk formidler

Seminarium for

håndværk og design, DK

Skiltemaler, DK

TIDLIGERE JOBS

Visuel kommunikator

Vejle Bibliotekerne, DK

Visuel redaktør

Design Skolen Kolding, DK

OM

DERFOR DET KREATIVE

Former, farver og det visuelle har altid været en del af mit liv, og tidligt vidste jeg, at jeg skulle følge den kreative vej rent fagligt. 

Som 24-årig blev jeg skiltemalersvend efter 3 1/2 år på en skiltemalerfabrik. Jeg lærte at blande farver ud fra en lille farveprøve, at sprøjtemale træskilte, at designe logoer og arbejde med folie. Lysten til at lære mere om at designe blev tændt, og jeg dragede nordpå for at blive grafisk formidler. Det taktile var i fokus de første år, og senere kom det digitale til. Oveni fik jeg en pædagogisk- og marketingseksamen. 

 

I min tid som grafisk design studerende kom jeg ikke udenom min passion for fotografiet, og efter nogle år som grafisk designer på bureau, drog jeg til England for at få en BA(Hons) i fotografi. Jeg lærte endnu mere om perception, semiotik og dannede yderligt grundlag for min store interesse i konceptudvikling og signalværdier.

KONCEPT + FOTO + STYLING YDELSER

  • Art Director / signalværdier og koncepter

  • Foto / stilleben og natur

  • Workshops / Styling og foto workshops / hold og 1:1

PERSONLIGT

Oprindeligt er jeg fra Silkeborg, og jeg har studeret og arbejdet i Randers, Aalborg, England, Odense og Trekantområdet. I dag er jeg tilbage i Silkeborgområdet, hvor jeg bor med min mand og søn.

bottom of page