top of page
WorkshopNov18_036.jpg
WorkshopNov18_012.jpg
WorkshopNov18_030.jpg

"VINTER-FORTÆLLINGER"

02/02-2010

KL. 09.00-15.00

 

ÅRSTIDENS

BLOMSTER

 

OBJEKTER

 

STILLEBEN

WorkshopNov18_009.jpg
BlomstrendeEfter_015.jpg
BlomstrendeEfter_007.jpg
BlomstrendeEfter_044.jpg

LÆR AT FOTOGRAFERE OBJEKTER

Vil du gerne være bedre til at tage billeder af dine produkter, at ramme din målgruppe og lære mere om at style et foto?

 

Kom med til en dag fyldt med fotografering, styling, regi og blomster hos Fine Fund, Silkeborg.

 

Diana Lovring og Helle fra Fine Fund glæder sig til at møde dig og de andre deltagere, og ser frem til en helt speciel dag, hvor vi laver visuelle historiefortællinger og produktfotografering ved hjælp af det naturlige lys, årstidens blomster og løv, levende lys, kage og smukt regi.

Vi finder poesien i vinterens melankoli og skaber glæde og hygge i opsætninger og fotografering.

Vi kommer også til at tale om farver, komposition, kontraster, stil, lyskilde, vinkler og meget mere.

 

Dagen er for dig, der bruger billeder til at vise dine produkter, og som gerne vil blive bedre til at fotografere med det naturlige lys, og skabe et genkendeligt brand. 

 

HANDS ON WORKSHOP

Mens du lærer om teorier, viser Diana og Helle dig hvordande arbejder. Indimellem de forskellige set-ups, kommer du selv til at style, fotografere og lave en sammenplantning, alt imens du får individuel feedback.

Workshoppen er for max 6 deltagere, og altså et eksklusivt lille hold, hvor du vil få en del individuel feedback, sparring og læring. 

 

Udover at komme hjem med mere viden omkring fotografering og blomsteropsætning, så får du også udvidet dit netværk.

 

På dagen skal du medbring mobil kamera / DSLR, gerne dit fotostativ, skål til sammenplantningen  og varmt tøj.

PRIS    

2.500 kr ex moms

Med i prisen er undervisning, blomster, mad og drikke samt e-bogen "Find din stil", som du får tilsendt via mail ved tilmelding.

 

TID    

Tirsdag 02. februar 2021 kl. 9.00-15.00

STED    

Fine Fund, Jordkærvej 6, 8600 Silkeborg

 

MAD    

Der er frokost med i prisen, samt drikke og snacks hele dagen. Skriv hvis du har madallergi eller andet, så vil vi forsøge at tage hensyn til dette. 

INFO    

Der er ikke returret, men skulle du blive forhindret, tilbydes du plads på næste workshop eller en online workshop.

HVORDAN FUNGERER DET?

Når du har betalt for din workshopplads, vil du modtage en faktura og et velkomstbrev, samt e-bogen "Find din stil". 

 

Du kan altid kontakte Diana på info@dianalovring.dk, hvis du har brug for opklarende spørgsmål. 

TILMELDING

Skriv til Diana for at få din plads på workshoppen. Informer om dit navn, mail adresse, post adresse og telefonnummer. Informationen bliver udelukkende brugt til din faktura, som bliver sendt til dig på mail. Når betalingen er fuldført, modtager du et velkomstbrev og e-bogen "Find din stil" af Diana Lovring.

OM FINE FUND

Helle står bag livsstilsbutikken Fine Fund lidt udenfor Silkeborg. I en lade på gården er der butik, og her finder du møbler, genbrugsfund, malerier og planter. Helle laver også flotte sammenplantninger, og det skal hun også for os denne dag.

OM DIANA LOVRING

Diana Lovring er professionel fotograf med base i Silkeborg. Hendes arbejde er kendt for en poetisk og "moody" stemning, og for hendes brug af det naturlige lys. Diana har løst kundeopgaver med hovedvægt på design, siden hun fik sin BA(Hons) i photography fra Bournemouth University, UK i 2007.

Diana Lovring har udgivet bogen  “Capturing flowers, how I style and photograph floral images” og e-bøgerne “Find din stil” and “Gatherings the simple way” (den sidste i samarbejde med Heidi Hallingstad).

bottom of page